Få Viaplay i 12 månader vid köp av Samsung Smart TV

Vid köp av utvalda Samsung Smart TV-modeller får du 12 månader Viaplay serier och film (värde 1188 kr). Erbjudandet gäller för både nya och befintliga kunder mellan 15 april och 30 juni 2017. Koden kan lösas in fram till och med den 30 september 2017.

• Vart hittar jag min kod?
    Har du köpt din TV på Elgiganten så finns den unika koden på kvittot. Har du köpt din TV hos annan återförsäljare besöker du istället samsung.com/se/offer/viaplay för att där registrera ditt köp. Inom 36 timmar får du din värdekod via mail, exklusive helger och helgdagar.
  • Hur löser jag in koden på Viaplay?
    Som ny kund aktiverar du erbjudandet på följande sida: viaplay.se/samsung. Fyll i uppgifterna och skapa kontot som du vill använda för inloggning. På grund av studiorättigheter och för kontroll att du är över 18 år behöver du ansluta ett betalkort, men inga pengar kommer att dras under dina 12 fria månader. Som befintlig kund loggar du in och registrerar koden här.
  • Jag har en pågående gratismånad, hur registrerar jag min kod?
    Kontakta vår kundservice så hjälper vi dig.

Erbjudandet gäller Samsung Smart TV’s ur 5-, 6-, 7, 8, och 9-serien med årsmodellerna 2016 och 2017.

Koden avser paketet Viaplay med serier och film och kan inte kopplas till ett paket innehållande sport. Efter de 12 fria månaderna löper abonnemanget vidare för 99 kr/månad. Vi har ingen bindningstid och du kan därför välja att säga upp ditt paket när du vill.