Chromecast genom iOS

Du kan i dagsläget casta innehållet i samtliga kategorier (serier, film, sport) med undantag för kategorin med TV-kanaler.

Så här kommer du igång med tittandet:

Steg 1.
Säkerställ inledningsvis att din Chromecast och iOS-plattform är anslutna till samma nätverk. Ikonen uppe i högra hörnet indikerar detta. Klicka på ikonen för att ansluta enheten direkt till Chromecasten.

IMG_0303

Steg 2.
Följande dialogruta kommer därefter att dyka upp. Klicka på Chromecast-enhetens namn för att ansluta.

IMG_0304

Steg 3.
När ikonen är vit är du ansluten och redo att börja casta. Välj valfritt material att spela upp.

IMG_0305

Steg 4.
Du har nu castat din första stream till din TV. Ha i åtanke att medan du castar kan du använda din telefon/surfplatta till annat – streamen kommer att fortsätta så länge Viaplay-appen är aktiv i bakgrunden. För att sluta casta innehållet till TV’n, tryck på Chromecast-ikonen på nytt och välj ”Koppla från”.

IMG_0306

* För närvarande stödjer vi inte uppspelning av nedladdat material genom Chromecast.