Dina enheter

Du kan ha upp till fyra stycken enheter registrerade på ditt konto, en enhet kan exempelvis vara en dator, mobiltelefon, surfplatta, spelkonsol eller Smart TV. Skulle det vara så att du uppnått max antal enheter så kommer du mötas av ett meddelande som påpekar just detta.

Det är möjligt att ta bort en av dina registrerade enheter var tredje månad. För att ta bort en av dina registrerade enheter kan du höra av dig till oss. Klicka då på den röda knappen ”Kontakta oss” nere till höger i fönstret.

Om du vill så kan du ha två sändningar igång samtidigt, skulle du försöka starta upp en tredje sändning så kommer det istället att dyka upp ett meddelande om detta.

Klicka in på den här länken om du vill se en komplett lista med de enheter som vi har stöd för i dagsläget.