Följ Hard Knocks med Viaplay

I den spännande serien Hard Knocks får vi följa de olika NFL lagens försäsonger bakom kulisserna. Den 9:e säsongen finns redan nu att hugga in på bland sortimentet av sportdokumentärer och snart dyker även säsong 10 upp hos oss, där vi kommer släppa ett nytt avsnitt varje vecka.

För att se serien behöver du som minst paketet Viaplay för 109 kr/månad, som ger dig tillgång till alla våra serier och filmer. Är du inte kund i dagsläget så kan du här läsa mer om våra paket, samt beställa det abonnemang som passar dig bäst: Välj paket

ny NFL