Följ NHL både live och i efterhand

Vi sänder samtliga matcher under säsongen och du har möjligheten att se eventen både Live och som repris. Om du vill se ett event live kan du gå via vår sporttablå på hemsidan eller i våra appar, alternativt genom tjänsten NHL.com/tv där du även kommer åt redan spelade matcher.

Den sistnämnda sidan finns tillgänglig för dig som använder en dator och du når tjänsten genom att först navigera till Sporttablån, för att sedan välja NHL.TV bland kategorierna. På detta sätt kan du alltid följa ditt favoritlag när de fightas om topplatserna på poängtavlan. Du behöver vara inloggad på Viaplay samt ha ett aktivt paket innehållande Sport. Nedan kan du bekanta dig med webbplatsen.

Du kan antingen välja ”National” eller ”Away” när du vill spela upp önskat event.

Viaplay NHL

Du kan gömma resultaten i matcherna. Tryck på kugghjulet uppe i det högra hörnet och bocka i rutan ”Hide scores from all games”. Bekräfta ändringen genom att klicka på ”Save changes” nere till höger.

Kugghjul , bocka i hide scores from all games

Du kan välja att spela upp flera matcher samtidigt. Håll muspekaren över den rektangulära rutan i spelaren och välj det som önskas. I exemplet kan du se att vi valt alternativet ”Quad”.

Avslutningsvis önskar vi dig mycket nöje!