Hitta rätt i vår sporttablå

Hur hittar jag rätt event i sporttablån? Det finns olika sätt att navigera sig i sporttablån för att hitta rätt, det kan exempelvis sorteras efter sporter, dagar och sportdokumentärer. På bilden nedan hittar vi de sportevent som är live just nu och du kan på ett snabbt sätt hitta rätt event och ta del av sändningen. Genom att klicka på någon av eventens titlar kommer en ström att startas upp och du kan njuta av spänningen.

Genom att klicka på ”Välj sport” kan du kategorisera tablån efter specifika sporter och på så vis sortera efter det som känns aktuellt för stunden.

För att gå tillbaka i tiden och nyttja vår reprisfunktion alternativt att gå fram i tiden för att se vad som komma skall kan du ställa in den rätta dagen genom pilarna enligt bilden nedan.

dagar