Hur beställer jag ett paket?

Såhär genomför du din beställning:

1. Börja med att välja det paket som passar dig bäst. Du behöver antingen Viaplay Sport eller Viaplay Total för att få tillgång till våra sportsändningar. Klicka här för att komma till paketsidan (sidan öppnas i nytt fönster).
      2. Fyll i dina uppgifter för att skapa kontot.skapa ett Viaplay-konto
      3. Slutför beställningen genom att ansluta ett bankkort (VISA/MasterCard). Så fort du bekräftat köpet sker debiteringen och du kan därmed hugga in på underhållningen direkt. Om ditt kort inte kan verifieras, klicka här.