Hur beställer jag Viaplay via Apple TV?

Har du en Apple TV så finns även möjligheten att skapa ett Viaplay-konto direkt därigenom. Debiteringarna kommer då att ske genom ditt AppleID. Vid frågor kring ditt abonnemang, vänligen kontakta iTunes som hanterar detta. För att beställa Viaplay direkt i enheten så börjar du med att starta Viaplay på din Apple TV.

1. Navigera till Inställningar och välj Beställ paket.
  2. Välj det paket som du är intresserad av och tryck på knappen Välj. Vill du läsa mer om de olika paketen kan du göra det här: viaplay.se/package.
  3. Logga in med ditt AppleID och lösenord.
  4. Fyll i din e-postadress till Viaplaykontot, om du inte har ett konto sedan innan kommer det nu att skapas ett åt dig.
  5. Nu får du välja om du vill ha vårt nyhetsbrev, läsa igenom våra allmänna villkor samt bekräfta valet av paket.
  6. När du har gjort detta bekräftar du köpet genom att fylla i betalkortets CVC-kod och ditt lösenord för iTunes Store.

Efter detta tas du tillbaka till startsidan och då är det bara att börja titta!

Har du redan en aktiv prenumeration genom iTunes och vill byta paket? Klicka här för att se hur du går vidare.