Hur byter/säger jag upp mitt paket genom iTunes?

Ändra paket

Om du är kund genom iTunes och vill byta paket måste du först avsluta ditt befintliga abonnemang. När abonnemanget har löpt ut är det fritt fram att starta ett nytt. För att avsluta din prenumeration gör du följande.

1. Tryck på Inställningar på hemskärmen.
  2. Tryck på iTunes och App Store.
  3. Tryck på ditt Apple ID högst upp på skärmen.
  4. Tryck på Visa Apple ID, du kan behöva logga in.
  5. Tryck på Hantera prenumerationer.
  6. Tryck på det abonnemang du vill hantera.
  7. En prenumeration avslutas genom att stänga av auto-förnyelse. Abonnemanget avslutas i slutet av den aktuella betalningsperioden och du kan sedan välja ett nytt paket. Vill du aktivera det nya paketet omedelbart så vi rekommenderar att du börjar det önskade paketet direkt via vår hemsida.

Avsluta paket

För att avbryta ditt nuvarande abonnemang, kan du göra följande:

1. Tryck på Inställningar på hemskärmen.
  2. Tryck på iTunes och App Store.
  3. Tryck på ditt Apple ID högst upp på skärmen.
  4. Tryck på Visa Apple ID, du kan behöva logga in.
  5. Tryck på Hantera prenumerationer.
  6. Tryck på det abonnemang du vill hantera.
  7. En prenumeration avslutas genom att stänga av auto-förnyelse. Abonnemanget avslutas i slutet av den aktuella betalningsperioden.