Hur ser jag innehåll offline i min iPad eller iPhone?

Vill du veta hur du laddar ner till en Androidenhet så klicka istället här.

Till telefoner och surfplattor erbjuder vi en offline-funktion som gör det möjligt att se utvalda serier och filmer om man exempelvis är på resande fot och inte har tillgång till internetuppkoppling. Det nedladdade materialet lagras på din enhets interna minne och kan av rättighetsskäl inte sparas på ett minneskort.

Om du önskar ladda ner en köp- eller hyrfilm behöver du först beställa och stjärnmarkera filmen på vår hemsida. Anledningen till detta är att vi inte erbjuder Köp-i-App genom iOS-enheter i nuläget. När du stjärnmärkt filmen på webben dyker den upp i stjärnmärkt-listan i appen och du kan då välja att ladda ner innehållet till din enhet.

• Ladda ner serier och filmer ur vårt prenumerationsutbud
    Materialet är tillgängligt i 30 dagar från det att nedladdningen är klar.
  • Ladda ner hyrfilmer
    En hyrfilm är tillgänglig för dig att titta på hur många gånger du vill under 48 timmar från det att du bekräftat beställningen. Om du exempelvis skulle ladda ner filmen efter att 24 timmar gått, så kommer den att försvinna från Offline-listan 24 timmar senare, eftersom att tillgängligheten löper ut efter 48 timmar.
  • Ladda ner köpfilmer
    När det kommer till köpfilmer så finns de tillgängliga tills dess att du själv väljer att ta bort dem från Offline-listan.

Så här fungerar det:

1. För att spara ned innehållet går du in på filmen eller avsnittet i fråga och väljer ”Spara Offline”.
  2. Du kan välja att endast visa det material som finns tillgängligt för nedladdning längst ned i menyn.
  3. I ”Sparat Offline” ser du hur mycket plats innehållet behöver, samt uppskattad tid för hämtningen.
  4. För att ta bort en nedladdad titel, tryck på Redigera uppe i det högra hörnet och välj välj ”Ta bort”.

Överlag ligger en film på mellan 2-3 gigabyte, medans avsnitt ur serier brukar ligga på mellan 700 megabyte till 2 gigabyte beroende på dess längd och storlek.