Hur och när betalar jag för paketet jag vill starta?

När du valt paketet som bäst fyller ditt behov är nästa steg att bekräfta köpet i kassan. Det är nu dags att välja betalningsmetod. I nuläget erbjuder vi betalning med bankkorten VISA och MasterCard. När du fyllt i uppgifterna och bekräftat beställningen debiteras du summan för det valda paketet på en gång. Får du upp ett meddelande om att kortet inte kan verifieras? Läs mer om det här.

Vi erbjuder inte betalning med faktura då du får direkt tillgång till tjänsten när du genomfört din beställning. Det innebär att du betalar för en månads tittande i förskott och kan således börja titta direkt efter ditt köp. Debiteringarna sker löpande och pengarna dras samma datum i månaden som du först startade upp paketet på. Önskar du avsluta eller upp/nedgradera ditt paket så kan du göra det på hemsidan under ”Mitt konto” och ”Hantera paket”.

betalkort