Hur registrerar jag mitt betalkort från Nordea?

När du ska genomföra köp av prenumerationer och abonnemang på internet behöver du manuellt öppna ditt betalkort hos Nordea för internetköp under 60 minuter via Öppna och Stänga kort. Kortet är då öppet för alla internetköp i 60 minuter och stängs sedan automatiskt.

Så här öppnar du ditt kort för Internetköp i Internetbanken

1. Logga in i Internetbanken.
    2. Välj ”Kort” och sedan ”Öppna och stänga kort”.
    3. Under rubriken ”Kortköp på Internet”, välj ”Alla Internetköp, 60 min”.

Ditt kort är nu öppet för köp på alla Internetbutiker i 60 minuter.

Så här öppnar du ditt kort för Internetköp i Mobilbanken

1. Logga in i Mobilbanken.
    2. Klicka på kortet du vill öppna och klicka sedan på ”Öppna/stänga”.
    3. Under rubriken ”Kortköp på internet”, välj ”Alla internetbutiker, 60 min”.

Ditt kort är nu öppet för köp på alla Internetbutiker i 60 minuter.

Du kan också få hjälp att öppna kortet hos Telefonbanken, 0771-22 44 88. Informationen i denna artikeln är hämtad från Nordeas hemsida: http://www.nordea.se/privat/vardagstjanster/kort/Internetkop.html