Hur ser jag innehåll offline i min Androidenhet?

Vill du veta hur du laddar ner till iPhone eller iPad så klicka istället här.

Till telefoner och surfplattor erbjuder vi en offline-funktion som gör det möjligt att se utvalda serier och filmer om man exempelvis är på resande fot och inte har tillgång till internetuppkoppling. Det nedladdade materialet lagras på din enhets interna minne och kan av rättighetsskäl inte sparas på ett minneskort.

• Ladda ner serier och filmer ur vårt prenumerationsutbud
    Materialet är tillgängligt i 30 dagar från det att nedladdningen är klar.
  • Ladda ner hyrfilmer
    En hyrfilm är tillgänglig för dig att titta på hur många gånger du vill under 48 timmar från det att du bekräftat beställningen. Om du exempelvis skulle ladda ner filmen efter att 24 timmar gått, så kommer den att försvinna från Offline-listan 24 timmar senare, eftersom att tillgängligheten löper ut efter 48 timmar.
  • Ladda ner köpfilmer
    När det kommer till köpfilmer så finns de tillgängliga tills dess att du själv väljer att ta bort dem från Offline-listan.

Så här fungerar det:

1. För att spara ned innehållet går du in på filmen eller avsnittet i fråga och väljer ”Spara Offline” (titta på bild 1).
  2. Du kan välja att endast visa det material som finns tillgängligt för nedladdning längst ned i menyn (titta på bild 2). I ”Sparat Offline” ser du hur mycket plats innehållet behöver, samt uppskattad tid för hämtningen (titta på bild 3).
  3. För att radera nedladdat offline-material, klicka på ”Redigera” (titta på bild 4). Efter det så väljer du ”Ta bort” av de titlarna som du vill radera från din enhet. När du har tagit bort materialet, kan du bara klicka på ”Klart” (titta på bild 5) så är redigeringen färdigt!

Överlag ligger en film på mellan 2-3 gigabyte, medans avsnitt ur serier brukar ligga på mellan 700 megabyte till 2 gigabyte beroende på dess längd och storlek.