Hur ser jag Premier League-matcherna som inte sänds Live i tablån?

Enligt avtal med Premier League så har alla europeiska TV-bolag möjlighet att visa en livesänd match åt gången. Vid tillfällen då flera matcher spelas samtidigt kommer en av matcherna att visas live, medan de matcher som inte visas live eftersänds när samtliga dagens matcher från Premier League är färdigspelade.

De event som sänds i efterhand på det här sättet finner du i vår tablå genom samtliga plattformar som vi stödjer, med undantag för Xbox-konsoler samt Smart TV’s av märket LG och Panasonic. Här kan du läsa mer om vår reprisfunktion: Tillbakaspolning och repriser

För mer information om våra Premier League-sändningar, klicka här.