Hyrfilm på Viaplay

I Viaplay Store får du tillgång till ett brett utbud filmer som inte ingår i vårt ordinarie filmutbud på grund av rättighetsskäl. Kika gärna på videon här ovan, den förklarar hur flödet fungerar.

Du kan enkelt se dina hyrda titlar när du själv önskar för en kostnad på mellan 29:- till 49:- per film. Det kan vara bra att känna till att en hyrfilm kommer att vara tillgänglig i 48h från det att du bekräftar beställningen. Under 48 timmar har du alltså möjlighet att se filmen hur många gånger du vill!

För att hyra filmer behöver du inte ha något aktivt abonnemang – det går därmed utmärkt att endast ha ett användarkonto och hyra filmer när du önskar. Betalning för filmen sker direkt genom ditt anslutna kredit- eller bankkort. Om du har fått en rabattkod så behöver den anges vid beställningen på vår webbsida genom en dator, läs mer här.

Om du använder en Apple-produkt eller ett Xbox behöver du manuellt stjärnmarkera filmen genom en annan enhet för att den ska dyka upp, då vi inte erbjuder Viaplay Store på dessa plattformar.

bekräfta hyrfilm grön ruta

Kvitton för filmerna hittas under Mitt Konto som finns under ditt namn högst upp till höger när du är inloggad via hemsidan. Välj Köphistorik ur vänsterspalten – här har du möjlighet att ladda ned kvitton i PDF-format.