Det står att jag behöver logga in med en kod. Hur gör jag?

För användning av Viaplay genom Xbox, Playstation, Apple TV, Smart TV och Android TV loggar du in med en kod.

Så här gör du:

1. Klicka på Logga In-knappen i din enhet.
  2. Nu visas en fyrsiffrig kod på TV-skärmen.
  3. Besök webbsidan viaplay.se/activate genom en dator, surfplatta eller smarttelefon och fyll i koden du ser i TV-rutan.
  4. När koden är ifylld dyker ett inloggningsfönster upp. Logga in med din registrerade e-postadress och lösenord så kommer du loggas in automatiskt på din enhet. När du väl loggat in en gång sparas uppgifterna.

Nedan ser du hur koden visar sig i TV-rutan. Koden på bilden är endast ett exempel.

log in xdk

Den här bilden visar hur det ser ut när man besöker viaplay.se/activate där man anger koden som visas i TV-rutan för att logga in.

fyll i kod logga in