Jag har fått en rabattkod för ett Viaplay-paket. Hur lägger jag in den?

Har du mottagit en kampanjkod avseende något av våra Viaplay-paket så finns möjligheten att lägga in den i kassan vid beställningen. Ett sådant erbjudande gäller för nya kunder/konton, så om du redan har ett aktivt abonnemang finns inte möjligheten att ta del av rabatten.

Såhär gör du för att registrera din rabattkod:

1. Gå till paketsidan och välj abonnemanget som erbjudandet gäller.
    2. Till höger om användaruppgifterna som ska fyllas i finns en ruta med texten ”Jag har en rabattkod”. Klicka på texten så får du fram fältet där du kan skriva in koden. När du är klar trycker du på knappen ”Använd” under fältet.
    3. Fyll i användaruppgifterna som efterfrågas i formuläret och klicka därefter på ”Skapa konto”, vartefter du skickas till nästa sida.
    4. I sista steget ansluter du önskat betalkort av typen VISA eller MasterCard. Då Viaplay är en löpande tjänst behöver systemet känna av att det finns ett giltigt betalmedel kopplat till abonnemanget. Vill du inte fortsätta med tjänsten efter kampanjen kan du säga upp paketet genom hemsidan under ”Mitt konto” och ”Hantera paket”. Dubbelkolla så att rabatten för din specifika kampanj har registrerats innan du slutför beställningen.