Jag har fått en rabattkod för hyrfilm från Viaplay Store, hur gör jag för att aktivera den?

Har du fått en rabattkod för hyrfilm (48 timmar) behöver du surfa in på hemsidan viaplay.se/store på din dator för att registrera den. Du kan alltså endast använda din rabattkod via din dator. Stjärnmarkera filmen efter ditt köp så dyker den upp i Stjärnmärkt-listan även på plattformar där vi inte erbjuder Viaplay Store. Du har tillgång till hyrfilmen i 48 timmar och under den tiden kan du kolla på filmen hur många gånger du vill.

Här nedanför finner du två guider, den ena för inloggade användare och den andra för nya kunder.

Så här gör du för att aktivera din rabattkod som inloggad användare:

1. Besök www.viaplay.se/store på din dator (rabattkoden kan endast nyttjas på datorn).
  2. Välj en hyrfilm (ej köpfilm) och klicka på ”Hyr för — kr”.
  3. Skriv in din rabattkod i rutan där du bekräftar ditt köp.
  4. Klicka på ”Använd”. Du kan nu se filmen utan kostnad i 48 timmar.
  5. Börja titta på din hyrfilm!

hyrfilm grön köpknapp

Så här gör du för att aktivera din rabattkod som ny användare:

1. Besök viaplay.se/store genom en dator.
  2. Välj en hyrfilm (ej köpfilm) och klicka på ”Hyr för — kr”.
  3. Fyll i dina uppgifter och klicka på texten Jag har en rabattkod i rutan till höger.
  4. Skriv in din kod. Glöm inte att trycka på Använd.
  5. Klicka på knappen ”Skapa konto”. Av säkerhetsskäl behöver du registrera dina kortuppgifter, men har du en rabattkod kommer du inte att bli debiterad hela beloppet för din hyrfilm.
  6. Slutför beställningen och börja titta!

skapa-ett-viaplay-konto-eller-logga-in