Jag vill byta paket

Är du kund genom iTunes? Klicka istället här.

Så här gör du för att byta paket:

1. Bege dig till vår hemsida (viaplay.se) och logga in uppe till höger.
  2. För markören över ditt namn (där det tidigare stod Logga in).
  3. Välj Mitt konto i menyraden som rullar ner.
  4. Klicka på Hantera paket  här har du möjlighet att upp/nedgradera ditt nuvarande abonnemang.

Uppgraderingar genomförs direkt medan nedgraderingar går igenom vid nästa debiteringstillfälle. Om du väljer att uppgradera till ett större Viaplay-paket blir du således debiterad för det nya paketet direkt – och i samma veva skickar vi tillbaka ett belopp som motsvarar den outnyttjade perioden från ditt tidigare paket till ditt bankkonto. På så vis får du tillgång till ditt utökade utbud med detsamma!