Kan jag byta talspråk på filmerna?

Du kan nu skifta mellan alternativa talspråk på vissa av våra köpfilmer i kategorierna barn- och familjefilm i Store. Funktionen appliceras kontinuerligt på just köpfilmerna, men framöver kommer även titlarna i prenumerationstjänsten, samt hyrfilmerna i Store att ha flera talspråk tillgängliga. Filmer som har funktionen redan nu, har språken angivna på sin titelsida.

Vilka ljudspår som finns tillgängliga står på filmens titelsida.

big-hero-6

När du startat filmen du vill se kan du välja önskat språk i spelaren, förutom om du speglar materialet från en iOS-enhet till Chromecast. Då behöver du först stoppa uppspelningen för att byta språk.

valj-sprak

Till en början är svenskt språk förinställt. Det gäller även när du startar en titel du tidigare ändrat språk på, exempelvis ur Fortsätt titta-listan.

Vi arbetar också för att implementera funktionen på så många plattformar som möjligt. På enheter där vi inte erbjuder multipla talspråk i nuläget spelas filmerna upp på svenska.

Här nedanför kan du se vilka plattformar funktionen finns tillgänglig på:

Android
iOS
Apple TV
Chromecast
PC
Playstation 3 och 4
Samsung 2012 – 2014
LG
Android TV

Kommande:
Samsung 2015-2016

Ska du ta med dina filmer offline? Klicka här för mer information.