Komma igång med din Android-telefon eller surfplatta.

För att ta del av Viaplay i din Android-telefon eller surfplatta så laddar du hem appen Viaplay som finns tillgänglig i Play Butiken. Appen stöds av enheter som har Android 4.1 eller senare. Börja alltså med att leta rätt på appen Play Butik och tryck på ikonen för att starta. För att söka efter nya appar i Play Butiken så trycker du på Förstoringsglaset som du hittar i menyn uppe till höger.

ladda ned app

Skriv in Viaplay i sökfältet och bekräfta din sökning genom att trycka nere i nere till höger på det virtuella tangentbordet. Nu har du hittat fram till vår app, för att påbörja hemladdningen så trycker du på knappen Installera. Om du inte redan är inloggad med ditt Google-konto så blir du ombedd att logga in nu.

När appen är hemladdad så kommer det upp en ny knapp som du kan använda för att öppna Viaplay, en genväg skapas även på skrivbordet så att du snabbt kan öppna appen i framtiden. Nu är det bara att logga in med ditt konto och och börja titta!

Översikt