Komma igång med din iPhone eller iPad

För att ta del av Viaplay i din iPhone eller iPad så laddar du hem appen Viaplay som finns tillgänglig i App Store.

För att leta efter nya appar i App Store så trycker du på Sök som du hittar i menyn längst ner. Skriv in Viaplay i sökfältet och tryck sedan på Sök nere i det högra hörnet. Nu har du hittat vår app, för att påbörja hemladdningen trycker du på symbolen till höger om bilden. Om du inte redan är inloggad med ditt AppleID så blir du ombedd att logga in nu. Observera att du behöver ha ett svenskt AppleID för att hitta appen.

När appen är hemladdad så ändras ikonen till en knapp som du kan använda för att öppna Viaplay, en genväg skapas även på hemskärmen så att du snabbt kan öppna appen i framtiden.

Nu är det bara att logga in med ditt konto och och börja titta!