Köpfilm på Viaplay

Vi vill att du alltid ska ha tillgång till dina favoritfilmer här på Viaplay. När du genomfört ditt köp finns filmen tillgänglig i kategorin Stjärnmärkt så att du kan titta på den när du vill – och flera gånger om.* Du kan dessutom nyttja vår offline-funktion som gör det möjligt att ladda ner filmen för att sedan titta helt utan internetuppkoppling.

Viaplay Store finns tillgänglig både för dig som har ett aktivt abonnemang och för dig som endast vill nyttja våra hyr- och köpfilmer. Du kan smidigt registrera ett tomt användarkonto hos oss i samband med ditt köp. Videon nedan visar hur du genomför en beställning i inloggat läge.

*Viaplay reserverar rätten att sluta stödja föråldrade format och teknologier; du kan ladda ner eller streama en film när du vill, men enbart till en enhet som är kompatibel med och stöds av Viaplays aktuella processer och protokoll. I dagsläget stöds iOS- och Android-enheter för nedladdning.

Du kan läsa mer om Viaplay Store här.