Kreditkort genom Norwegian Bank

Enligt lagkrav behöver vi kunna landsbestämma våra kunder och vår möjlighet att fastställa vilket land du är bosatt i görs genom kontroll av kreditkortet.

Då vår betalsystemsleverantör påvisar att kreditkort från Norwegian Bank är utfärdade i Norge, så ses du som norsk köpare, trots att kortet kan skaffas och nyttjas i Sverige. I och med att du uppfattas som norsk kund får du tillgång till det innehåll som Viaplay i Norge äger rättigheterna att visa.

För att nyttja det svenska innehållet behöver du ansluta ett annat betalkort till tjänsten som är utfärdat av en svensk bank.

Så här uppdaterar du dina betalningsuppgifter:

1. Logga in på hemsidan www.viaplay.se
  2. Håll muspekaren över ditt namn uppe till höger och klicka på ”Mitt konto”.
  3. Välj ”Ändra betalsätt” i vänsterspalten.
  4. Fyll i dina kortuppgifter och spara ändringen. Klart!