Ljudformat

Viaplay stödjer Dolby Audio på följande enheter: Apple TV, Smart-TV’s*, Xbox One, Playstation 4 & 5, Safari på Mac och Edge** på Windows.

Vi erbjuder idag tusentals titlar med Dolby Audio i 5.1 och så gott som samtliga titlar i HD levereras med 5.1 mixat ljud från våra studios – därav ökar antalet titlar med Dolby Audio löpande.

För att fullt ut dra nytta av och få en ännu bättre filmupplevelse krävs en hembioanläggning med stöd för Dolby Audio.

*Vi sänder ut 5.1 ljud på Panasonic Smart TV där stöd för detta ljudformat finns på enheten. Det vill säga, stödjer inte din TV 5.1 ljud så kommer inte heller tjänsten att komma upp i dessa ljudformat.
**5.1 är tillgängligt på gamla MS Edge. Däremot inte nya MS Edge Chromium.