Se den notoriska fighten mellan Mayweather och McGregor här på Viaplay

Både Floyd Mayweather och Conor McGregor karaktäriseras av sin maffiga attityd och det är inte många som undgått att höra om stormötet. Se den omtalade fighten här på Viaplay natten mot söndag 27 augusti.

Eventet erbjuds endast som Pay-Per-View (PPV) och kostar 499 kr. PPV-event är exklusiva och kan av rättighetsskäl inte inkluderas i våra ordinarie paketlösningar. Klicka här för att läsa mer om PPV.

Galan finns endast tillgänglig för köp på vår webbsida genom en dator – klicka här för köpguide! Vänligen notera att detta Pay Per View-event endast kan visas från en ström/enhet samtidigt. När du genomfört köpet kan du se fighten via önskad plattform genom att logga in med ditt användarnamn och lösenord. Se vilka enheter vi finns tillgängliga på här.

Viktigt: På Apple TV, iPhone, iPad och Xbox saknas PPV-eventet i sporttablån, stjärnmarkera därför eventet via din dator där du genomför ditt köp, så dyker det upp i stjärnmärktlistan även på dessa plattformar. Vill du läsa mer om stjärnmarkering kan du klicka här. Eventet kommer att finnas tillgängligt i 48 timmar från sändningsstart räknat. Vill du läsa mer om eftersändningar kan du kika här.

Kommenterar fighten gör Magnus Dahlborn och Luis Lagerman.