När läggs nya avsnitt ut på Viaplay?

För vissa serier har vi så kallade Catch-up-rättigheter, vilket innebär att vi får visa rykande färska avsnitt samtidigt, eller dagen efter att de sänts på TV i Sverige eller USA.

Hos serier vars avsnitt publiceras löpande står det vanligtvis vilken veckodag nya avsnitt kommer. Se exemplet nedan:

Om du använder en dator kan du även se när nästa avsnitt publiceras om du tittar längst ner i listordningen. Det kommande avsnittet visas då som skuggat och texten bredvid anger vilket datum avsnittet släpps. Denna information appliceras kontinuerligt på titlar med löpande avsnitt. Se nedan exempel.