Nedladdning av filmer som erbjuder flera talspråk

På smartphones och surfplattor med iOS/Android kan du titta offline genom att ladda ner innehållet. Guiden nedan visar hur du går tillväga för att hämta en film som erbjuder flera talspråk:

1. Klicka på symbolen bredvid texten Spara offline
  2. Välj ett av språkalternativen som dyker upp för att starta hämtningen
  3. Klicka på de tre strecken uppe i det vänstra hörnet och välj därefter ”Sparat offline”
  4. Här ser du filmens förväntade nedladdningstid samt dess storlek
  5. Klicka på playknappen i mitten för att spela upp filmen

Möjligheten att byta talspråk erbjuds just nu på vissa av våra animerade/dubbade köpfilmer i Store. Filmer som redan nu har detta tillgängligt, har språken angivna på sin titelsida.

Talspråksfunktionen tillförs kontinuerligt på våra filmer. Klicka här för att läsa mer.