Nya och kommande serier på Viaplay

Vårt utbud uppdateras kontinuerligt och vår strävan är att alltid visa det mesta av det bästa i serieväg. För att hålla dig underrättad om vad som komma skall kan det vara en god idé att hålla ögonen öppna på denna sida eller våra sociala medier – Facebook, Twitter och Instagram.

Utöver det kan du även prenumerera på vårt nyhetsbrev där du blir upplyst om nya releaser och annan matnyttig information! Om du inte redan gör det kan du börja direkt genom att logga in på hemsidan och navigera till “Mitt konto”. Klicka på “Min profil” och scrolla längst ner på sidan.

Med dessa metoder får du alltid uppsikt över nya lanseringar och kan fylla kalendern med premiärdatum!