Om Viaplays användarkonto

När du vill hyra en film efter behag eller är intresserad av att beställa något av våra Pay Per View-event så behöver du skapa ett användarkonto hos oss. Detta gäller även vid de tillfällen där vi erbjuder frivisning av event.

Med ditt användarkonto kan du logga in på den önskade plattformen som du vill spela upp sändningen eller filmen från. Genom att klicka här får du en bra överblick av vilka enheter vi stödjer.

Att registrera sig hos oss är helt kostnadsfritt. Om du framöver, efter att ha skapat ett tomt användarkonto, skulle vilja beställa något av våra abonnemang så kan du göra det efter att du loggat in med din valda e-postadress och lösenord på hemsidan via en dator.

För att registrera ett användarkonto utan att beställa ett paket – klicka här.
För att beställa något av våra abonnemang (löpande tjänst, avsluta när du vill) – klicka här.