Pay Per View: Brækhus vs Laurén

Den 21 oktober är det dags för Mikaela Laurén och Cecilia Brækhus att mötas igen. Förra gången föll Laurén på teknisk knockout och nu, sju år senare, är hon mer revanschlysten än någonsin tidigare.

Nedanför finner du svaren på de vanligaste frågorna:

Hur köper jag fighten och hur kan jag säkerställa att jag nu har tillgång till den?
Fighten finns endast tillgänglig för köp på vår webbsida genom en dator – beställningen gör du på följande sida: https://viaplay.se/ppv. Köper du fighten senast 20 oktober kl.23.59 betalar du 299 kr och från 21 oktober kostar fighten istället 499 kr. Du kan säkerställa att du har tillgång till fighten genom att starta eventet i tablån. Har du köpt fighten möts du av en nedräkning, om inte möts du av ett beställningsfönster.

Måste jag se fighten genom min dator?
När du genomfört köpet kan du se fighten via önskad plattform genom att logga in med ditt användarnamn och lösenord. Se vilka enheter vi finns tillgängliga på här.

Kan jag se fighten med engelska kommentatorer?
Nej. Enligt ­­överenskommelse med arrangören sänder vi fighten med lokala kommentatorer.

Kan jag se fighten igen / hur länge finns den tillgänglig?
Du kan se eventet hur många gånger du vill under 48 timmar från sändningsstart räknat. När 48 timmar passerat plockas fighten bort från sporttablån.

Behöver jag ett Viaplay-paket för att kunna se eventet?
Nej, det enda du behöver är ett användarkonto. Om du inte har ett sedan tidigare skapar du detta vid beställningen.

Ingår eventet i paketet Viaplay Fighting, Viaplay Sport eller Viaplay Total?
Nej. Eventet sänds endast som Pay Per View. PPV-event är exklusiva och kan av rättighetsskäl inte inkluderas i våra ordinarie abonnemang.

När startar huvudfighten Brækhus vs Laurén?
Vår sändning startar kl.19.00 och huvudfighten går igång senare under kvällen. Exakt tid är svårt att säga, men här är fighternas sändningsordning:

• Super featherweight: Valgerdur Gudstensdottir vs. Dominika Novotnikova (CZE)
  • Super welterweight: Joanna Ekedal (SVE) vs. TBA
  • Super lightweight: Hadi Hassan Srour (NOR) vs. Marcel Herfurth (TYS)
  • Super featherweight: Ali Srour (NOR) vs. Abdeslam El Khalfiouri (SPA)
  • Cruiser Weight: Kent Erik Bådstad (NOR) vs. Nico Chatschatrian (TYS)
  • Middleweight: Anders Eggan vs. Ismael Peregrina Rodriguez (SPA)
  • Heavyweight: Simen Nysæter (NOR) vs. Sinan Baran (TYS)
  • Welterweight: Cecilia Brækhus (NOR) vs. Mikaela Lauren (SVE) – 10 rounds

Hur många enheter kan jag se fighten på?
Du kan se fighten från en enhet åt gången.