Pay-Per-View Champions League

Tidigare har vi erbjudit möjligheten att köpa Champions League matcher enskilt, dvs Pay-Per-View. Då det har varit en väldigt låg efterfrågan på detta kommer det framöver inte att finnas som alternativ. För att ta del av kommande Champions League matcher behöver du ett sportpaket. Från 399 SEK kommer du kunna ta del av samtliga matcher från Champions League men även massvis av annan sport under en månads tid. Vi har ingen bindningstid på våra paket, detta medför att du själv väljer hur många månader paketet ska vara aktivt. För hantering av kontot kan du läsa här.