Pay-Per-View på Viaplay

Alla våra Pay Per View-event prissätts individuellt och köps in separat, i samband med det kan vi inte inkludera dessa i våra paketlösningar. Genom Pay-Per-View (PPV) kan vi erbjuda exklusiva sportevenemang som ett tillägg till vårt ordinarie utbud. Detta innebär att du inte behöver abonnera på Viaplay, utan du betalar endast för det specifika eventet.

Själva köpet kan göras oavsett om man sedan tidigare är kund hos oss eller inte och du binder inte upp dig på något abonnemang. Exakt vad som ingår i köpet kan ändras från evenemangen emellan. Denna information, samt pris, finns på sidan för det specifika eventet som du hittar i vår tablå.

Hur beställer jag ett Pay-Per-View event?
Pay Per View finns endast tillgänglig för köp på vår webbsida genom en dator. Vänligen notera att Pay Per View-event endast kan visas från en ström/enhet åt gången. Är du en registrerad användare loggar du in på hemsidan och navigerar till vår Sporttablå. Klicka på eventet i sändningsschemat för att beställa evenemanget. Om du inte har ett användarkonto sedan tidigare kan du starta ett genom att klicka här. Fyll i uppgifterna på sidan och klicka på knappen ”Skapa konto”.

registrera nytt konto

Navigera därefter till Sport för att leta upp evenemanget. Vår sporttablå uppdateras kontinuerligt så håll gärna span på sidan om det inte dykt upp ännu.

sport

När du fått fatt i eventet klickar du på det för att komma vidare till beställningen. Här får du fylla i önskat betalmedel och sedan återstår det bara att slutföra köpet. När det är gjort är det fritt fram att hugga in på eventet när sändningen startar.