Premier League på Viaplay

Har du något av våra sportpaket har du möjlighet att följa en av världens mest underhållande ligor – Premier League. Du kan se matcherna på en rad olika plattformar (Smart TV, dator, iPad etc) – här kan du läsa mer om våra enheter. Under helgerna är det fotbollsfest på Viaplay där vi ramar in matcherna med studiosändningar tillsammans med intervjuer, analyser och reportage.

Viaplay och Viasat är stolta att kunna meddela att vi tillsammans förlängt rättigheterna för Premier League till och med säsongen 2018/2019. Det här innebär att fotbollsfans kan fortsätta följa en av världens mest underhållande ligor direkt på Viaplay.

Premier League