Så här funkar Viaplay för dig som är Viasat-kund

Är du Viasat-kund? Då har du även tillgång till Viaplay.

Det utbud du har hos Viasat idag motsvarar det utbud du får tillgång till hos Viaplay. När man som Viasat-kund registrerar sig hos Viaplay, påminner vi därför om att du själv ska avsluta tidigare Viaplay-abonnemang.

Självklart kan du behålla båda dina abonnemang om Viaplay idag kompletterar ditt utbud hos Viasat.

Om du har dubbla abonnemang och vill säga upp ditt Viaplay-paket gör du det enklast under Mitt Konto/Hantera paket på viaplay.se. Läs mer här.