Säga upp paket

Är du kund genom iTunes? Klicka istället här.

Du kan med enkelhet säga upp ditt abonnemang när du är inloggad på vår hemsida viaplay.se genom en dator. Följ stegen nedan:

1. Håll muspekaren över ditt namn uppe i det högra hörnet och klicka på Mitt konto
  2. Till höger ser du vilket paket du har i dagsläget. Klicka på Säg upp.
  3. Följ stegen i uppsägningsprocessen. För att vara säker på att uppsägningen genomförts fullt ut, kolla efter ett bekräftelsemail. Har du inte mottagit något? Ta även en titt i skräpposten.

Vi har ingen bindnings- eller uppsägningstid på Viaplay vilket innebär att du betalar för en månad framåt – när du då säger upp abonnemanget får du tillgång till tjänsten för de dagar du redan betalt för och sedan stängs abonnemanget ner. Datum för när abonnemanget avslutas hittas under ”Hantera paket” efter genomförd uppsägning.

Ditt Viaplaykonto kommer att finnas kvar efter att abonnemanget stängs ner vilket innebär att du smidigt kan starta upp paketet på nytt genom att logga in på vår hemsida och genomföra en beställning.