Samarbete med Elgiganten

När du köper en Smart TV av märket LG/Samsung eller en Android TV från Philips/Sony via Elgiganten får du fri tillgång till Viaplay Film & Serier i 3 månader. Erbjudandet gäller under perioden 1 augusti – 3 september 2017.

Du finner din värdekod på kvittot. Såhär gör du för att komma igång med underhållningen på Viaplay:

1. Gå till https://viaplay.se/offer.
  2. Skriv in din värdekod (giltig till 31 oktober 2017) och klicka på knappen ”Aktivera din kod nu”.
  3. Skapa ditt användarkonto (erbjudandet gäller endast nya kunder).
  4. På grund av studiorättigheter och för kontroll att du är över 18 år behöver du ansluta ett betalkort, men du kommer inte bli debiterad för tjänsten under de 3 fria månaderna.
  5. Acceptera användarvillkoren och slutför beställningen.
  6. Börja titta!

Erbjudandet kan inte kombineras med andra Viaplay-erbjudanden. Efter dina 3 fria månader fortsätter Viaplay för 109 kr/månad. Avsluta när du vill.