Skaffa Viaplay

För att komma igång med Viaplay så börjar du med att skapa ett konto hos oss, detta gör du enkelt på vår hemsida viaplay.se. Om du vill så kan du även läsa lite mer om tjänsten innan du registrerar dig. Om du är kund hos Viasat så kan du skapa ett kostnadsfritt konto här på Viaplay, för att läsa mer kan du kika på artikeln: Hur registrerar jag mig för Viaplay som Viasatkund?

När du är framme på hemsidan klickar du på knappenProva en gratismånadför att se serier och film, eller knappen Läs mer och köp för att välja ett paket innehållande sport. Om du bara vill använda Viaplay Store till att hyra eller köpa filmer och inte önskar något paket just nu så registrerar du dig istället här.

valj-paket

När du valt paket så kommer du till registreringssidan, fyll i dina uppgifter och klicka på Skapa konto. Om du har en rabattkod klickar du på den blå texten ”Jag har en rabattkod” till höger, så dyker ett fält upp där du fyller i din kod, glöm inte att trycka på Använd för att registrera rabatten. Nu är det bara att fylla i din betalningsinformation och Bekräfta köpet så kan du börja titta direkt!

Om du vill veta vilka enheter som du kan använda Viaplay med så kan du hitta en lista med de olika möjligheterna här: viaplay.se/devices. För att få lite tydligare instruktioner om hur du kommer igång med de olika enheterna så kan du hitta mer information under respektive plattform.