Stjärnmarkera filmer, serier och event

På Viaplay kan du stjärnmarkera de filmer, serier eller sportevent som du tycker är extra bra eller vill komma ihåg att kika på vid ett senare tillfälle. Innehållet du markerar finner du sedan i menyn under Stjärnmärkt på samtliga Viaplay-enheter.

Stjärnmarkera genom att gå in på sidan för materialet och klicka på den lilla stjärnan. Är du inloggad i Viaplay-appen genom en mobil enhet får du dessutom en påminnelse 5 minuter innan matchstart om du stjärnmarkerat ett sportevent, förutsatt att du har notiser påslaget för Viaplay.

Har du/ska du beställa en hyrfilm, köpfilm eller ett Pay Per View-event behöver du först beställa och stjärnmarkera innehållet på en plattform där vi erbjuder Store. På så vis dyker titeln eller eventet upp i stjärnmärkt-listan även på enheter där vi inte erbjuder köp, exempelvis iPhone, iPad och Apple TV. Se vilka enheter Store finns tillgänglig på här.