Viaplay Store finns tillgängligt via Android

Du har möjligheten att ta del av Viaplay Store via din Android-telefon eller surfplatta! För att komma åt butiken så startar du Viaplay-appen och trycker på de tre strecken uppe till vänster för att få fram menyn, välj sedan alternativet Store. Välj vilken film du vill se genom att trycka på den och sen är det bara att bekräfta köpet så startar filmen direkt! En hyrfilm kommer vara tillgänglig i 48 timmar och du kan titta hur mycket du vill under den tiden.

Om du vill ställa in en viss åldersgräns eller förhindra oönskade köp så kan du aktivera barnlåset under Mitt konto på hemsidan. För mer information, klicka här.

Har du en rabattkod för en hyrfilm kan du läsa mer om hur du aktiverar den här: Jag har fått en rabattkod för hyrfilm från Viaplay Store, hur gör jag för att aktivera den?.

hyrbutik 12209148_10204802676331116_688387246_o