Chromecast i webbläsaren

För att komma igång med din Chromecast på din dator så behöver du använda Google Chrome som webbläsare. När din […]

Chromecast genom iOS

Säkerställ inledningsvis att din Chromecast och iOS-plattform är anslutna till samma nätverk. Se följande bildguide för att komma igång med Chromecast […]

Chromecast genom Android

Säkerställ inledningsvis att din Chromecast och Android-plattform är anslutna till samma nätverk.Se följande bildguide för att komma igång med Chromecast […]