Felkod Play-timeout

Får du felkod Play-timeout när du försöker spela upp material så beror detta oftast på webbläsaren du använder dig av. För att […]

Felkod 3222 / regionsblockering

Felkod 3222 beror alltsomoftast på regionsblockering. För att se var ip-adressen som du ansluter med placerar dig, använd en IP lookup-tjänst, exempelvis http://whatismyipaddress.com/. […]

Felkod 3142 / 3304

Felkod 3142 / 3304 beror på en konflikt med datorns ljudkort. För att lösa det hjälper det att se över ljudinställningarna. […]

Felkod 6013 och 1613

Får man upp Error 6013 eller 1613 så tyder det vanligtvis på att man har en gammal Silverlight installation, med […]