Logg inn på Viaplay

For å kunne begynne å bruke Viaplay, må du først logge inn på din konto. Har du ikke en konto, kan du lage en på vår hjemmeside. Ved innlogging bruker du en mailadresse og et passord som du valgte når du laget kontoen. På Smart TV, Apple TV og spillkonsoller kan du velge å logge inn med en kode istedenfor. Dette for at du skal slippe å skrive inn dine opplysninger bokstav for bokstav med fjern-/håndkontrollen.

Data, Mobil & Nettbrett

På en data , mobil och nettbrett logger du inn med mailadresse og passord. Om du har glemt ditt passord, trykk her for å nullstille det.

Smart TV og Spillkonsoller

På Smart TV og spillkonsoller kan du velge å logge inn på den tradisjonelle måten med mailadresse og passord eller med en engangskode.

Med mailadresse og passord kan du bare skrive inn dine opplysninger med fjern-/håndkontrollen og logge inn.

Logger du inn med engangskoden kommer du til å se en kode som består av fire tegn på TV:n. Surf inn da inn på viaplay.no/activate på en annen enhet så som mobil, nettbrett eller data. Skriv inn koden du ser på din TV og logg inn på din enhet. Etter noen sekunder logges du inn på Smart TV-en eller spillkonsollen automatisk.

Apple TV

Når du logger inn på din Apple TV trenger du å bruke en data, mobil eller nettbrett.

Surf inn på viaplay.no/activate og skriv inn koden som du ser på din TV. Koden består av fire tegn og kan inneholde både bokstaver og sifrer. Etter å ha aktivert koden, følg instruksjonene og logg inn på din konto. Din Apple TV til kommer å logges inn automatisk etter noen sekunder.

Har du glemt ditt passord kan du nullstille det her.

Kontakt oss

Select your region and language

Recommended for you

Norsk

All our regions and languages

Denmark
Netherlands
Finland
Poland
Iceland
Sweden
Norway
United Kingdom