Tillbakaspolning och repriser

Missade du ett event igår och vill se det i efterhand?
Då kan du genom PC, Mac, Samsung Smart TV, Android TV, PS3, PS4, Apple TV, Chromecast samt smartphones/surfplattor med Android/iOS blicka tillbaka på tidigare sändningar via vår tablå. Eventen kommer att finnas tillgängliga i 48 timmar från sändningsstart räknat.

Tillbakaspolning av livesändningar
Om du tittar på ett event som går Live så har du möjlighet att spola tillbaka eventet till sändningsstart. Denna funktion finns tillgänglig på följande plattformar:

Dator (PC/Mac)
Mobila plattformar (Surfplattor och telefoner med iOS/Android styresystem)
LG Smart TV*
Android TV
Xbox One*
Apple TV

* På Xbox One och LG Smart TV tas eventen bort från tablån när sändningarna slutar. Skulle du ha missat början av ett event, och i och med det spolar tillbaka eventet till sändningsstart för att se det i sin helhet, så kommer du kunna se klart eventet. Du blir således inte utkastad om du redan startat sändningen. Skulle du dock stänga av strömmen för att sedan starta eventet på nytt när det inte längre går live, så kommer du inte komma åt eventet. Detta då det inte finns att tillgå i sporttablån när eventet är slut.

När det kommer till NHL så kan du se säsongens alla matcher i efterhand när du själv önskar – perfekt för dig som inte alltid har möjlighet att ta del av den nattsända NHL-hockeyn. I dagsläget erbjuds du åtkomst till NHL.TV via PC & Mac. För att hitta mer information om NHL.tv kan du klicka här.