UFC på Viaplay

Viaplay Fighting innehåller flertalet sporttitlar inom kampsport. För att läsa mer om Fighting-paketet och dessutom få en överblick av kommande events kan du kika här.

Du kommer kunna ta del av samtliga UFC-galor på alla de enheter som vi har stöd för, är du nyfiken på vilka plattformar det handlar om, klicka här. Om du missat en gala och vill ta del av den i efterhand kan du genom vår reprisfunktion ta del av sändningen i 48 timmar efter sändningsstart. Läs gärna mer om vår repris- och tillbakaspolningsfunktion här.

Vi kommer alltid visa main cards samt lokala fighters från UFC-galorna, huruvida vi visar övriga prelims och early prelims kan skilja sig från gång till gång. Vi siktar på att i framtiden kunna visa så mycket som möjligt. UFC uppdaterar upplägget på sin hemsida inför fighterna, håll utkik: http://se.ufc.com/schedule/event

Har du inte redan ett abonnemang hos oss så kan du klicka här för att få mer information om vad som ingår i respektive paket.

UFC new picture bank