Varför kan jag inte välja att bara köpa sporten?

Viaplay är mer än bara sport, vi vill vara en samlingsplats för underhållning där vi erbjuder både den bästa sporten och de bästa serierna, barninnehållet och filmerna. Idag erbjuder vi inget paket med endast sporten, däremot har vi lagt till ett paket som heter Viaplay Sport som kostar 399 kr i månaden där du får Sport, Serier och Barnserier. Bakgrunden är att våra sportkunder även tittar mycket på just serier och barnserier och vi har därför valt att inkludera det innehållet i Viaplay Sport.

Vill du veta mer om våra paket så kan du klicka här. Vill du göra förändringar i ditt abonnemang så kika gärna på följande artikel: Jag vill byta paket.