Se golf på Viaplay

För att kunna se golf Majors och Ryder Cup hos oss krävs ett Viaplay Total-paket. Andra golfturneringar  ingår även med ett Viaplay Medium-paket. Det är enkelt och smidigt att skapa ett konto och teckna abonnemang, se nedan!

Har du redan ett Viaplay paket? Se här: Byta paket
Är du ny kund hos oss? Välkommen! Se här: Skaffa Viaplay Total

Är du kund genom en TV-leverantör?

För att kunna se golf hos oss, som kund hos en TV-leverantör, krävs det att du har kanalen V Sport Golf i ditt TV-abonnemang. Vill du lägga till V Sport Golf i ditt TV-abonnemang kontakta din TV-leverantör. Om du redan har golf i ditt kanalpaket kan du enkelt registrera dig på signup.viaplay.se.