Vad är skillnaden mellan Viaplay och Viafree?

b2f4e7e8b9c60366_org

Viaplay är hemmet för sport i världsklass tillsammans med de största filmerna och serierna just nu. Hos oss kan du även hyra och köpa filmer, samt komma åt materialet helt utan internet med offlinemode.

viafree_logo_horizontal_pos_cmyk

Viafree är samlingsplatsen för underhållning från våra reklamfinansierade TV-kanaler samt material från MTV och Comedy Central såväl som Viafree-exklusivt material.

Vad är skillnaden mellan Viaplay och Viafree?
Till skillnad från Viaplay är Viafree en reklamfinansierad streamingtjänst som således är gratis för användare. Men vill du se sport, filmer och Viaplay-exklusiva serier är det fortfarande Viaplay som gäller.

Vart hittar jag Viafree?
Tjänsten finns tillgänglig på webben: viafree.se. Du kan även ladda ner Viafree-appen till din iOS- eller Android-enhet.