Viaplay-appens egna smarta funktioner för dig och barnen

Gör ”Barn” till din startsida
För att ditt barn lättare ska landa i barninnehållet från början, kan du göra Barn-sektionen till startsida på de enheter som ditt barn oftast använder. Gå till Inställningar i Viaplay-appen på din surfplatta eller smartphone och välj din startsida som då visas varje gång du startar appen.

Startsida

Kontroll genom ”Barnlås” i Viaplay-appen
Med hjälp av en fyrsiffrig kod kan du förhindra att dina barn tittar på något som inte är barntillåtet. Starta Viaplay på din dator, gå till Konto och välj Barnlås. Välj en fyrsiffrig kod och ställ in åldersgräns 7, 12, 15 eller 18 år. Varje gång ditt barn försöker spela något som inte är anpassat för den åldern, måste PIN-koden skrivas in.

Barnlås

Utöver detta kan man genom iOS- och Androids egna inställningar ta till ett par smidiga knep. Klicka här för tips och tricks för iPhone/iPad och här för Android.