Viaplay på Android TV

Har du en Android TV kan du se vårt utbud direkt i din enhet. Viaplay-appen finns i flesta fall tillgänglig på hemskärmen, om inte så kan du hitta den i Google Play Store. Sök efter Viaplay och klicka på Installera.

I appen kan du nyttja samtliga av våra standardfunktioner: Automatisk uppspelning av nästa episod, sök, stjärnmärk, fortsätta titta, reprisering av sportevent och hyr- och köpfilm.

För att komma åt utbudet behöver du logga in på ditt Viaplay-konto. Du kan antingen:

• Logga in med din e-postadress och lösenord direkt på din TV
  • Logga in genom att skriva in koden som står på TV-skärmen i de tomma rutorna som visas när du surfar in på viaplay.se/activate genom en mobil, surfplatta eller dator. Fyll i ditt användarnamn och lösenord och klicka på Logga in, så loggas du automatiskt in på din Android TV. Se mer här.

Är du inte Viaplay-kund i dagsläget rekommenderar vi dig att genomföra beställningen på webbsidan genom en PC eller Mac. Därefter kan du logga in med dina valda inloggningsuppgifter på önskad plattform och börja titta! På följande sida kan du läsa mer om och beställa det paket som passar dig bäst: Våra paket.